Karcsúsító gyöngyök

/Slimming Scrub Pearls/

karcsúsító gyöngyök

Felhasználás:
Tegyünk 2 mérőkanálnyi gyöngyöt egy tálkába. Alkalmazzuk a kezelendő területekre (has, comb, fenék) a Thalion karcsúsító masszsázs protokollnak megfelelően. A kezelés végén simító kézmozdulatokkal a távolítsuk el a maradékot a száraz bőrről. A termék koffeint tartalmaz! Nem alkalmazható terhes nőknél vagy szoptatás alatt

 

 

 

Professzionális felhasználás

 

Leírás:
Express Slimming karcsúsító kezelés: all-in-one, többszörös hatékonyságú kezelés azonnali látható hatással 30 perc alatt! A Slimming Scrub Pearls, türkizkék tengeri gyöngyök gyorsan és teljesen felszívódnak. Kettős hatású termék: testradírozás és a narancsbőr kisimítása egyben. A testradírozás előkészíti a bőrt és fokozza a vérkeringést. Célzottan a has, csípő és fenék területén végzett élénkítő és mélyen ható masszázsnak köszönhetően a karcsúsító aktív hatóanyagok teljesen felszívódnak. Kezelés után sem zuhanyzás, sem leöblítés nem szükséges.

 

Előnyök:

Megakadályozza a zsírfelhalmozódást.
Gyors és hatékony kezelés, mely nem igényel zuhanyzást és leöblítést.
Azonnali „laposító”, kisimító hatás.
A bőr sima és puha tapintású, a narancsbőr kisimul, a test körvonalai újraformázottak.


ALAKFORMÁLÁS - zsírbontás - kőrfogat csökkentés - cellulit kezelés - bőrfeszítés - laza kötőszövet látványos kezelése

A kavitációs zsírbontó készülék ugyanis speciális frekvencián működő ultrahanggal hoz létre mikroméretű vákuumbuborékokat a sejtközi térben, ami túlnyomás alá helyezve a zsírsejteket az adott területen, szétrombolja azokat. Ez a robbanás megtöri a zsírsejteket körülvevő membránt, ezáltal pedig elősegíti a felesleges zsír távozását a nyirokrendszeren keresztül. Az eljárás a bőr alatti zsírsejtekre ugyan kíméletlenül hat, de a környező szöveteket sértetlenül hagyja.
A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein, ami a hagyományos kezelésekkel eddig elképzelhetetlen volt. 5 funkció és zsírbontó krém jár a kezeléshez. Csökken a kezelt terület térfogata, a cellulitisz elleni bőrfeszesítő ultrahangos kezeléssel pedig simává varázsolják a bőrödet. A zsírsejt vákuumos kezeléssel segítenek a felesleges anyagok eltávolításában, az ultraibolyafényes lapocskákkal történő kezeléssel pedig a bőrt rugalmassá és feszessé teszik. Befejezésképpen a nyomásmasszázs segít a méregtelenítésben, és fokozza a nyirokkeringést.
A kavitációs zsírbontást elsősorban azoknak ajánljuk, akiknél a test bizonyos területein (has, csípő, popsi, vagy lovaglóizom) lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatatlan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra sem.

Kavitációs zsírbontás előnyei:

 • A kavitációs zsírbontás során alkalmazott kezelés teljesen fájdalommentes, nem marad vissza nehezen gyógyuló bőrseb, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal.
 • A kavitációs zsírbontás nem igényel fárasztó, izzasztó gyakorlatokat, különböző nem természetes anyagokból felépülő zsírcsökkentő tabletták szedését hanem egyszerűen egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánt területről történik a zsírszövet csökkenése.
 • Az alternatív, nem műtéti beavatkozásokkal szemben, a kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását.
 • A kavitációs kúra hatása tartós, mivel a zsírszövetek tényleges eltávolításra kerülnek.
 •  kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.
 • A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagáltak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezeléli class="m_10">Nincs gyógyulási idő, akár ebédszünetben is elvégezhető a kezelés. A vendég a kavitációs zsírbontás után minden kikötés nélkül folytathatja a megszokott napi tevékenységeit.
 • Parafango testtekercselés

  A misztikus hangzású parafangó név nem más, mint a parafin és a tengeri iszap olasz elnevezéséből, vagyis a fangóból összerakott szó. Ezek után már könnyű a következtetés, hogy a parafangó a kozmetikában is igen népszerű parafinolaj és az iszap keverékével végzett kezelés.

  A parafango is eredetileg gyógyászati célokat szolgált. Az iszap, a tengerbe fenekén nyugvó üledékes agyag, amely az évezredek során átitatódott a tenger ásványaival, csökkenti az izületi gyulladást és az izomfájdalmakat, de remekül használható a reumatikus problémák kezelésére is. A parafin, mint katalizátor működik a kezelés során, segít melegen tartani az iszapot, hőt termel és szigetel, nem utolsó sorban táplálja és simítja a bőrt. Mivel a kezelések során javul az anyagcsere, a szervezetből távoznak a salak- és méreganyagok, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, innen kezdve már egyenes út vezet ahhoz, hogy a kozmetika is felismerje a benne rejlő lehetőségeket.

   

  A test hőmérsékleténél alig néhány fokkal melegebbre hevített parafinos iszapot alkalmanként mintegy fél óráig hagyják fent, ez alatt a feszültség is oldódik, tehát a közérzet is javul. Habár már egy alkalommal is érezhető, hogy a bőr simább és rugalmasabb lesz, a kezelést az igazi eredmény eléréséig ismételni kell. Az izzadással járó folyadék veszteséget mindig pótolni kell, ezért a parafangó kezelések után bőségesen igyunk. Igen eredményes testkezelő program!

  Hatékony cellulit bontó, stria halványító, karcsúsító fogyasztó kezelés. Javítja a bőr rugalmasságát. A stria gyakori bőrprobléma. A fogyás-hízás okozhatja, a bőr megnyúlik maga után hagyva a kellemetlen csíkokat.

 • Alakformáló,
 • karcsúsító,
 • meregtelenítő,
 • narancsbőr ellen, kötőszövet erősítés.
 • Kúraszerűen ajánlott heti kétszer 8-10 alkalommal, majd havi 1-2 szinten tartó kezelést javaslunk!