Őssejtes arcápolás - anti age cell formula

Az ANTI - AGE CELL FORMULA ott hat, ahol a bőröregedés kezdődik. A növényi őssejtek visszafordítják az öregedés jeleit és megőrzik a bőr eredeti vitalitását és szépségét .Bizonyított tény, hogy a növényi őssejtek nagymértékben befolyásolják a bőr regenerálódását, stimulálja a sejtek megújulását.
Megfigyelték ahogy a növények a természetben saját magukat megvédik a hidegtől. melegtől. Lemetszés után újranövekedésnek indulnak. A kozmetikai ipar kihasználva a növényi őssejtek önjavító hatását a legfejlettebb biotechnológiai eljárással, szigorú ellenőrzések mellett vonja ki a növényi őssejtek fő hatóanyagait, melyek a kozmetikai termékek legfőbb összetevői.

 

Tű nélküli mezoterápia

A tű nélküli mezoterápia olyan technológiát használ, amivel ugyanazt a látványos eredményt lehet elérni, mint a hagyományos mezoterápiával, de anélkül, hogy bármiféle fájdalmat, kellemetlenséget okoznánk vele. A készülék az elektroforézis és az elektroporáció kombinálása által az aktív hatóanyagok áthatolnak a bőrön és mélyen fejtik ki hatásukat. A kezelés már az első alkalom után nagyon látványos eredményt nyújt.

 

<< vissza